Tunnelma - Mainos ja mediapalvelut


Kokonaisvaltainen viestintäpaletti juuri sinua varten

Nature & Nurture Oy:n rekisteröimä tuotemerkki Tunnelma® on markkinointiviestintään erikoistunut mainos- ja mediatoimisto. Asiakaskuntamme muodostuu yksityishenkilöistä, yrityksistä ja yhteisöistä.

Olemme saaneet paljon kiitosta kyvystämme muuntua ja venyä asiakkaan erityistarpeisiin samoin kuin laajasta osaamisestamme. Palvelumme käsittää koko markkinointiviestinnän paletin. Uskomme, että sinunkin organisaatiosi voi hyötyä palveluistamme. Vaikka käytättävissänne olisikin jo tuttu mainostoimisto, ehdotamme että pyydätte meiltä vaihtoehtoista näkemystä ja tarjousta.

Tunnelman keskeisenä tavoitteena on kehittää toimintaa yhdessä erityisosaamista omaavien yksilöiden, yritysten tai yhteisöjen kanssa. Verkostoituminen auttaa meitä toimimaan asiakaslähtöisesti. Verkostoituminen tuottaa laajimman hyödyn asiakkaallemme ja on erittäin kustannustehokas toimintatapa. Asiakas saa yhden yhteistyökumppanin ja tuttujen avainhenkilöiden kautta helposti ja vaivatta käyttöönsä eri alojen huippuosaamisen.

"Jotain enemmän"Tunnelmallista viestintää - ajassa

Teksti ja kuva aiheuttavat lukijassaan ja katsojassaan erilaisia tunteita. Tunnepohjaiset mielikuvat vaikuttavat valintoihin vahvimmin. Useat yritykset, jotka myyvät tavaran lisäksi ajatuksia ja tunnelmaa, ovat menestyneet, sillä heidän myymänsä tuotteet ja palvelut ovat jotain enemmän. Mainosviesti tavoittaa lukijansa usein vain pienen hetken verran. Siksi sen on oltava kiinnostava ja positiivisia tunteita herättävä. Oikein laadittuna viesti täyttää nämä vaatimukset - se toimii.

Viestinnän on seurattava aikaansa. Internet pursuaa uusia innovaatioita. Meidän tehtävänä on pysyä mukana kehityksessä ja kertoa asiakkaallemme niistä uusista mahdollisuuksista, mitkä kulloinkin ovat ajankohtaisia ja mitä oikeasti kannattaa hyödyntää, on kyse sitten sisällöistä tai tekniikoista.

Palvelumme

Voit tutustua palveluihimme täältä.

Työnäytteet

Työnäytteitämme löydät täältä.

E-mail: tunnelma@tunnelma.fi
Puhelin: +358 50 3220501
Y-tunnus: Y 1907553-9
Kaikki oikeudet pidätetään.
Kopiosuojaus 2010 - 2011 Tunnelma.fi
Copyright © Tunnelma.fi