KAUNEUSALAN AMMATTILAINEN

Parturi-kampaamo Salon VIP


ASIAKAS: Salon Vip, täyden palvelun parturi-kampaamo ja tuotepuoti Nokialla.

HAASTE/TAVOITE: Tavoitteena oli tuoda kansainvälinen hiusmuoti ja tuotteet näyttävästi esille ja samalla profiloida yritys aikaansa seuraavaksi, korkean ammattitaidon omaavaksi täyden palvelun parturi-kampaamoalan liikkeeksi, joka palveluiden ohessa myy myös korkeatasoisia kampaamoalan tuotteita. Asiakas halusi, että kotisivut erottuvat selkeästi muiden vastaavien yritysten sivuista. Sisältö elää vuodenaikojen mukaisesti ja muuttuu kaksi kertaa vuodessa kansainvälisten muotijulkaisujen aikataulujen mukaisesti (kevät/kesä ja syksy/talvi). Korkeatasoisen palvelun lisäksi asiakas halusi tuoda esiin edustamansa parturi-kampaamoalan tuotemerkit ja tuotteet. Tuotteita ja tarjouksia esitellään sivuston pääsivulla.

RATKAISU: Rakensimme yrityksen tuote- ja palvelukokonaisuuksille omat ”maailmansa”: Parturimaailma, Kampaamomaailma, Juhlamaailma, Värimaailma, Hoitomaailma sekä Tuotemaailma. Kukin maailma elää muodissa mukana. Sivuilla kävijän on helppo paikallistaa haluamansa sisältö. Kukin maailma esittelee trendikkäitä tuotteita ja palveluita. Sivuston graafinen ilme noudattaa kansainvälistä linjaa hyödyntäen kuvitusta, jota käytetään tuotteiden markkinoinnissa. Tuttu kuvallinen ilme helpottaa tuotevalintaa tehtäessä. Sivujen musta-valkoinen linja lisää tyylikkyyttä ja korostaa korkeaa ammattitaitoa.

TULOKSET: Salon Vipin omistaja Matti Kokkonen kertoo; ”Selkeästi yhä enemmän uusia asiakkaita tulee yrityksemme kotisivujen kautta. Kotisivuilla käytetty tehokas koodaustekniikka helpottaa sivujen löytämistä hakukoneissa. Näin parturi-kampaamopalveluita hakeva löytää meidät helposti. Selkeästi tämä näkyy erityisesti Nokian ulkopuolta tulleiden varausten määrässä. Keväällä avasimme sivuillamme Juhlamaailman, missä esitellään juhlapalveluamme sanoin ja kuvin. Jo heti alkukesän aikana on tullut runsaasti tilauksia juhlapalveluumme nettisivujemme kautta ja usein vieläpä niin, että on pyydetty kampaamo – ja meikkipalvelua useammalle seurueen henkilöille kerrallaan. Tuotemyynti edustaa isoa osaa liikevaihdossamme. Kotisivuiltamme löytyy edustamiamme tuotemerkkejä. Liikkeessämme on tuotemerkeittäin erittäin runsaat valikoimat tuotteita ja tarjouksia. Opastamme aina asiakkaitamme tuotteiden käytössä. Näenkin, että se on yksi vahvuuksistamme tilanteessa, missä asiakas tekee ostopäätöstä market -tuotteiden ja parturi-kampaamotuotteiden välillä.”

www.salonvip.fi


E-mail: tunnelma@tunnelma.fi
Puhelin: +358 50 3220501
Y-tunnus: Y 1907553-9
Kaikki oikeudet pidätetään.
Kopiosuojaus 2010 - 2011 Tunnelma.fi
Copyright © Tunnelma.fi